Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8620
Назва: Шляхи упровадження нових послуг на підприємстві ресторанного господарства
Інші назви: Ways of introducing new services in catering
Автори: Торжинська, Ю.В.
Дата публікації: 2018
Ключові слова: послуги
ресторанне господарство
ресторанний бізнес
надання послуг
services
catering
restaurant business
provision of services
Короткий огляд (реферат): Мета роботи полягає у дослідженні ринку послуг ресторанного господарства, проведення організаційного та фінансового аналізу діяльності ресторанного закладу; аналізу асортименту послуг; профілю споживачів; та розробка нової послуги; її обгрунтування та упровадження у гастрономічну кав’ярню Traveler’s Coffee Odessa.
The purpose of the work is to study the market of restaurant services, the organizational and financial analysis of the restaurant; analysis of the range of services; Consumer profile; and developing a new service; its rationale and introduction to the gastronomic cafe Traveler's Coffee Odessa.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8620
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.