Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8620
Назва: | Шляхи упровадження нових послуг на підприємстві ресторанного господарства |
Інші назви: | Ways of introducing new services in catering |
Автори: | Торжинська, Ю.В. |
Дата публікації: | 2018 |
Ключові слова: | послуги ресторанне господарство ресторанний бізнес надання послуг services catering restaurant business provision of services |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи полягає у дослідженні ринку послуг ресторанного господарства, проведення організаційного та фінансового аналізу діяльності ресторанного закладу; аналізу асортименту послуг; профілю споживачів; та розробка нової послуги; її обгрунтування та упровадження у гастрономічну кав’ярню Traveler’s Coffee Odessa. The purpose of the work is to study the market of restaurant services, the organizational and financial analysis of the restaurant; analysis of the range of services; Consumer profile; and developing a new service; its rationale and introduction to the gastronomic cafe Traveler's Coffee Odessa. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8620 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Торжинська Ю.В.Шляхи упровадження нових послуг на підприємстві ресторанного господарства.pdf | 212,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.