Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8620
Title: | Шляхи упровадження нових послуг на підприємстві ресторанного господарства |
Other Titles: | Ways of introducing new services in catering |
Authors: | Торжинська, Ю.В. |
Issue Date: | 2018 |
Keywords: | послуги ресторанне господарство ресторанний бізнес надання послуг services catering restaurant business provision of services |
Abstract: | Мета роботи полягає у дослідженні ринку послуг ресторанного господарства, проведення організаційного та фінансового аналізу діяльності ресторанного закладу; аналізу асортименту послуг; профілю споживачів; та розробка нової послуги; її обгрунтування та упровадження у гастрономічну кав’ярню Traveler’s Coffee Odessa. The purpose of the work is to study the market of restaurant services, the organizational and financial analysis of the restaurant; analysis of the range of services; Consumer profile; and developing a new service; its rationale and introduction to the gastronomic cafe Traveler's Coffee Odessa. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8620 |
Appears in Collections: | Факультет міжнародної економіки* |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Торжинська Ю.В.Шляхи упровадження нових послуг на підприємстві ресторанного господарства.pdf | 212,39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.