Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8620
Title: Шляхи упровадження нових послуг на підприємстві ресторанного господарства
Other Titles: Ways of introducing new services in catering
Authors: Торжинська, Ю.В.
Issue Date: 2018
Keywords: послуги
ресторанне господарство
ресторанний бізнес
надання послуг
services
catering
restaurant business
provision of services
Abstract: Мета роботи полягає у дослідженні ринку послуг ресторанного господарства, проведення організаційного та фінансового аналізу діяльності ресторанного закладу; аналізу асортименту послуг; профілю споживачів; та розробка нової послуги; її обгрунтування та упровадження у гастрономічну кав’ярню Traveler’s Coffee Odessa.
The purpose of the work is to study the market of restaurant services, the organizational and financial analysis of the restaurant; analysis of the range of services; Consumer profile; and developing a new service; its rationale and introduction to the gastronomic cafe Traveler's Coffee Odessa.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8620
Appears in Collections:Факультет міжнародної економіки*



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.