Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8620
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Торжинська, Ю.В. | - |
dc.date.accessioned | 2019-03-12T13:21:38Z | - |
dc.date.available | 2019-03-12T13:21:38Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8620 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи полягає у дослідженні ринку послуг ресторанного господарства, проведення організаційного та фінансового аналізу діяльності ресторанного закладу; аналізу асортименту послуг; профілю споживачів; та розробка нової послуги; її обгрунтування та упровадження у гастрономічну кав’ярню Traveler’s Coffee Odessa. | ru_RU |
dc.description.abstract | The purpose of the work is to study the market of restaurant services, the organizational and financial analysis of the restaurant; analysis of the range of services; Consumer profile; and developing a new service; its rationale and introduction to the gastronomic cafe Traveler's Coffee Odessa. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | послуги | ru_RU |
dc.subject | ресторанне господарство | ru_RU |
dc.subject | ресторанний бізнес | ru_RU |
dc.subject | надання послуг | ru_RU |
dc.subject | services | ru_RU |
dc.subject | catering | ru_RU |
dc.subject | restaurant business | ru_RU |
dc.subject | provision of services | ru_RU |
dc.title | Шляхи упровадження нових послуг на підприємстві ресторанного господарства | ru_RU |
dc.title.alternative | Ways of introducing new services in catering | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Торжинська Ю.В.Шляхи упровадження нових послуг на підприємстві ресторанного господарства.pdf | 212,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.