Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8620
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТоржинська, Ю.В.-
dc.date.accessioned2019-03-12T13:21:38Z-
dc.date.available2019-03-12T13:21:38Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8620-
dc.description.abstractМета роботи полягає у дослідженні ринку послуг ресторанного господарства, проведення організаційного та фінансового аналізу діяльності ресторанного закладу; аналізу асортименту послуг; профілю споживачів; та розробка нової послуги; її обгрунтування та упровадження у гастрономічну кав’ярню Traveler’s Coffee Odessa.ru_RU
dc.description.abstractThe purpose of the work is to study the market of restaurant services, the organizational and financial analysis of the restaurant; analysis of the range of services; Consumer profile; and developing a new service; its rationale and introduction to the gastronomic cafe Traveler's Coffee Odessa.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectпослугиru_RU
dc.subjectресторанне господарствоru_RU
dc.subjectресторанний бізнесru_RU
dc.subjectнадання послугru_RU
dc.subjectservicesru_RU
dc.subjectcateringru_RU
dc.subjectrestaurant businessru_RU
dc.subjectprovision of servicesru_RU
dc.titleШляхи упровадження нових послуг на підприємстві ресторанного господарстваru_RU
dc.title.alternativeWays of introducing new services in cateringru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.