Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8621
Назва: | Підвищення якості менеджменту на підприємстві ресторанного господарства |
Інші назви: | Improving the quality of management at the enterprise restaurant |
Автори: | Чорноіваник, В.В. |
Дата публікації: | 2018 |
Ключові слова: | ресторанний бізнес управління персоналом restaurant business personnel management |
Короткий огляд (реферат): | Мета випускної роботи – пошук ефективних шляхів і напрямків підвищення рівня якості управління персоналом на підприємстві ресторанного господарства та економічне обґрунтування визначених рекомендацій за допомогою теоретичних і практичних знань. The purpose of the final work is the search for effective ways and directions to improve the quality of personnel management at a catering enterprise and the economic justification of certain recommendations with the help of theoretical and practical knowledge. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8621 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Чорноіваник В.В.Підвищення якості менеджменту на підприємстві ресторанного господарства.pdf | 183,22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.