Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8621
Title: | Підвищення якості менеджменту на підприємстві ресторанного господарства |
Other Titles: | Improving the quality of management at the enterprise restaurant |
Authors: | Чорноіваник, В.В. |
Issue Date: | 2018 |
Keywords: | ресторанний бізнес управління персоналом restaurant business personnel management |
Abstract: | Мета випускної роботи – пошук ефективних шляхів і напрямків підвищення рівня якості управління персоналом на підприємстві ресторанного господарства та економічне обґрунтування визначених рекомендацій за допомогою теоретичних і практичних знань. The purpose of the final work is the search for effective ways and directions to improve the quality of personnel management at a catering enterprise and the economic justification of certain recommendations with the help of theoretical and practical knowledge. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8621 |
Appears in Collections: | Факультет міжнародної економіки* |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Чорноіваник В.В.Підвищення якості менеджменту на підприємстві ресторанного господарства.pdf | 183,22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.