Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8621
Title: Підвищення якості менеджменту на підприємстві ресторанного господарства
Other Titles: Improving the quality of management at the enterprise restaurant
Authors: Чорноіваник, В.В.
Issue Date: 2018
Keywords: ресторанний бізнес
управління персоналом
restaurant business
personnel management
Abstract: Мета випускної роботи – пошук ефективних шляхів і напрямків підвищення рівня якості управління персоналом на підприємстві ресторанного господарства та економічне обґрунтування визначених рекомендацій за допомогою теоретичних і практичних знань.
The purpose of the final work is the search for effective ways and directions to improve the quality of personnel management at a catering enterprise and the economic justification of certain recommendations with the help of theoretical and practical knowledge.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8621
Appears in Collections:Факультет міжнародної економіки*



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.