Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8621
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧорноіваник, В.В.-
dc.date.accessioned2019-03-12T13:29:14Z-
dc.date.available2019-03-12T13:29:14Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8621-
dc.description.abstractМета випускної роботи – пошук ефективних шляхів і напрямків підвищення рівня якості управління персоналом на підприємстві ресторанного господарства та економічне обґрунтування визначених рекомендацій за допомогою теоретичних і практичних знань.ru_RU
dc.description.abstractThe purpose of the final work is the search for effective ways and directions to improve the quality of personnel management at a catering enterprise and the economic justification of certain recommendations with the help of theoretical and practical knowledge.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectресторанний бізнесru_RU
dc.subjectуправління персоналомru_RU
dc.subjectrestaurant businessru_RU
dc.subjectpersonnel managementru_RU
dc.titleПідвищення якості менеджменту на підприємстві ресторанного господарстваru_RU
dc.title.alternativeImproving the quality of management at the enterprise restaurantru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.