Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8621
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чорноіваник, В.В. | - |
dc.date.accessioned | 2019-03-12T13:29:14Z | - |
dc.date.available | 2019-03-12T13:29:14Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8621 | - |
dc.description.abstract | Мета випускної роботи – пошук ефективних шляхів і напрямків підвищення рівня якості управління персоналом на підприємстві ресторанного господарства та економічне обґрунтування визначених рекомендацій за допомогою теоретичних і практичних знань. | ru_RU |
dc.description.abstract | The purpose of the final work is the search for effective ways and directions to improve the quality of personnel management at a catering enterprise and the economic justification of certain recommendations with the help of theoretical and practical knowledge. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | ресторанний бізнес | ru_RU |
dc.subject | управління персоналом | ru_RU |
dc.subject | restaurant business | ru_RU |
dc.subject | personnel management | ru_RU |
dc.title | Підвищення якості менеджменту на підприємстві ресторанного господарства | ru_RU |
dc.title.alternative | Improving the quality of management at the enterprise restaurant | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Чорноіваник В.В.Підвищення якості менеджменту на підприємстві ресторанного господарства.pdf | 183,22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.