Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/871
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Цуркан, Н.Г. | - |
dc.date.accessioned | 2013-12-12T13:52:01Z | - |
dc.date.available | 2013-12-12T13:52:01Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Цуркан Н. Г. Особливості прибуткового підходу до оцінки вартості бізнесу / Н. Г. Цуркан // Вісник соціально-економічних досліджень : зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський держ. екон. ун-т. – Одеса, 2010. – Вип. 40. - С. 190-199. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/871 | - |
dc.description.abstract | У статті визначається необхідність впровадження прибуткового підходу для оцінки вартості підприємства в прийнятті ефективних управлінських рішень та загального рівня капіталізації в сучасних економічних умовах. Визначено можливості збільшення вартості підприємства та бізнесу в цілому. Запропоновано методи вдосконалення процесу визначення вартості підприємства. In the article determine necessity of forming the profitable approach for cost enterprise for acceptance of effective administrative decisions and general level of capitalization in modern economic terms. The determination of possibilities is increase of cost enterprise and business on the whole. The methods of improvement the process determination of cost enterprise аre offered. | ru_RU |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | Одеський державний економічний університет | ru_RU |
dc.title | Особливості прибуткового підходу до оцінки вартості бізнесу | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 40 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Цуркан Н.Г. Особливості прибуткового підходу до оцінки вартості бізнесу .pdf | 200,13 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.