Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8875
Назва: Шляхи збільшення товарообороту підприємств ресторанного господарства
Інші назви: Ways to increase turnover restaurant industry enterprises
Автори: Боржкова, А.В.
Дата публікації: 2018
Ключові слова: заклад ресторанного господарства
ресторан
валовий товарооборот
обідня продукція
закупні товари
виробнича програма
оптовий товарооборот
роздрібний товарооборот
страва
асортиментна група
порівняльні ціни
пароконвектомат
restaurant establishment
restaurant
gross turnover
dining products
purchased goods
production program
wholesale turnover
retail turnover
dish
assortment group
comparative prices
combi-steamer
Короткий огляд (реферат): Мета роботи - дослідження поняття товарообороту, його складових і визначення факторів, що впливають на його формування.
The purpose of the work is to study the concept of turnover, its components and determine the factors influencing its formation.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8875
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Боржкова А.В.Шляхи збільшення товарообороту підприємств.pdf264,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.