Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8875
Назва: | Шляхи збільшення товарообороту підприємств ресторанного господарства |
Інші назви: | Ways to increase turnover restaurant industry enterprises |
Автори: | Боржкова, А.В. |
Дата публікації: | 2018 |
Ключові слова: | заклад ресторанного господарства ресторан валовий товарооборот обідня продукція закупні товари виробнича програма оптовий товарооборот роздрібний товарооборот страва асортиментна група порівняльні ціни пароконвектомат restaurant establishment restaurant gross turnover dining products purchased goods production program wholesale turnover retail turnover dish assortment group comparative prices combi-steamer |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи - дослідження поняття товарообороту, його складових і визначення факторів, що впливають на його формування. The purpose of the work is to study the concept of turnover, its components and determine the factors influencing its formation. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8875 |
Розташовується у зібраннях: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Боржкова А.В.Шляхи збільшення товарообороту підприємств.pdf | 264,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.