Шляхи збільшення товарообороту підприємств ресторанного господарства
Вантажиться...
Дата
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Мета роботи - дослідження поняття товарообороту, його складових і визначення факторів, що впливають на його формування.
The purpose of the work is to study the concept of turnover, its components and determine the factors influencing its formation.
The purpose of the work is to study the concept of turnover, its components and determine the factors influencing its formation.
Опис
Ключові слова
заклад ресторанного господарства, ресторан, валовий товарооборот, обідня продукція, закупні товари, виробнича програма, оптовий товарооборот, роздрібний товарооборот, страва, асортиментна група, порівняльні ціни, пароконвектомат, restaurant establishment, restaurant, gross turnover, dining products, purchased goods, production program, wholesale turnover, retail turnover, dish, assortment group, comparative prices, combi-steamer