Пріоритетні напрями розвитку підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторанів швидкого харчування)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У роботі розглядаються теоретичні основи функціонування підприємств ресторанного господарства, наводиться існуюча класифікація підприємств ресторанного господарства, розглядається специфіка функціонування закладів швидкого харчування. Зроблено аналіз сучасного стану ринку ресторанів швидкого харчування, надано характеристику ресторану «Піца Челентано» в м. Ізмаїл, охарактеризовано попит на послуги даного закладу харчування.
The paper considers the theoretical basis of food establishments functioning, sets out classification of food establishments, and examines the specificity of food establishments functioning. The current state of restaurant services market is also analyzed. In addition, graduation work describes the restaurant ―Pizza Chelentano‖ in Ismail, outlines the demand for services of this food establishment.

Опис

Бібліографічний опис

Підтвердження

Огляд

Доповнено

Посилаються