Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8882
Назва: Пріоритетні напрями розвитку підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторанів швидкого харчування)
Інші назви: Development priorities of enterprises of restaurant industry (using an example of fast food restaurants)
Автори: Лефлер, М.І.
Дата публікації: 2018
Ключові слова: ресторанне господарство
заклади харчування
ресторани швидкого харчування
ринок ресторанних послуг
класифікація закладів ресторанного господарства
франшиза
restaurant industry
food establishments
fast food restaurants
market of restaurant services
classification of food establishments
franchise
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні основи функціонування підприємств ресторанного господарства, наводиться існуюча класифікація підприємств ресторанного господарства, розглядається специфіка функціонування закладів швидкого харчування. Зроблено аналіз сучасного стану ринку ресторанів швидкого харчування, надано характеристику ресторану «Піца Челентано» в м. Ізмаїл, охарактеризовано попит на послуги даного закладу харчування.
The paper considers the theoretical basis of food establishments functioning, sets out classification of food establishments, and examines the specificity of food establishments functioning. The current state of restaurant services market is also analyzed. In addition, graduation work describes the restaurant ―Pizza Chelentano‖ in Ismail, outlines the demand for services of this food establishment.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8882
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.