Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8882
Title: Пріоритетні напрями розвитку підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторанів швидкого харчування)
Other Titles: Development priorities of enterprises of restaurant industry (using an example of fast food restaurants)
Authors: Лефлер, М.І.
Issue Date: 2018
Keywords: ресторанне господарство
заклади харчування
ресторани швидкого харчування
ринок ресторанних послуг
класифікація закладів ресторанного господарства
франшиза
restaurant industry
food establishments
fast food restaurants
market of restaurant services
classification of food establishments
franchise
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні основи функціонування підприємств ресторанного господарства, наводиться існуюча класифікація підприємств ресторанного господарства, розглядається специфіка функціонування закладів швидкого харчування. Зроблено аналіз сучасного стану ринку ресторанів швидкого харчування, надано характеристику ресторану «Піца Челентано» в м. Ізмаїл, охарактеризовано попит на послуги даного закладу харчування.
The paper considers the theoretical basis of food establishments functioning, sets out classification of food establishments, and examines the specificity of food establishments functioning. The current state of restaurant services market is also analyzed. In addition, graduation work describes the restaurant ―Pizza Chelentano‖ in Ismail, outlines the demand for services of this food establishment.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8882
Appears in Collections:Центр заочної та вечірньої форм навчання*



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.