Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8892
Title: | Організація роботи персоналу ресторану з обслуговування споживачів |
Other Titles: | Organization of work of the personnel of the restaurant for consumer service |
Authors: | Стенгач, Н.М. |
Issue Date: | 2018 |
Keywords: | персонал обслуговування ресторан швидкого харчування personnel service fast food restaurant |
Abstract: | У роботі розглядаються: сутність і цілі організації роботи персоналу у ресторанному підприємстві; сучасні підходи до організації роботи персоналу з обслуговування споживачів; аналіз системи роботи персоналу з обслуговування споживачів в ресторані швидкого харчування «МакДональдз»; шляхи покращення організації роботи персоналу в ресторані «МакДональдз»; розроблена програма якісного обслуговування споживачів; запропоновано дієвий механізм інвестування технологічних змін. In the work is considered: the essence and purpose of the organization of work of personnel in a restaurant enterprise; modern approaches to the organization of work of the personnel for servicing consumers; analysis of the system of work of the personnel for consumer service at the fast food restaurant McDonald's; ways to improve the organization of work the staff in the McDonald's restaurant; developed a program of quality customer service; аn effective mechanism for investing in technological change is proposed. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8892 |
Appears in Collections: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Стенгач Н.М. Організація роботи персоналу ресторану з обслуговування споживачів.pdf | 204,47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.