Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8892
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стенгач, Н.М. | - |
dc.date.accessioned | 2019-03-27T13:35:24Z | - |
dc.date.available | 2019-03-27T13:35:24Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8892 | - |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються: сутність і цілі організації роботи персоналу у ресторанному підприємстві; сучасні підходи до організації роботи персоналу з обслуговування споживачів; аналіз системи роботи персоналу з обслуговування споживачів в ресторані швидкого харчування «МакДональдз»; шляхи покращення організації роботи персоналу в ресторані «МакДональдз»; розроблена програма якісного обслуговування споживачів; запропоновано дієвий механізм інвестування технологічних змін. | ru_RU |
dc.description.abstract | In the work is considered: the essence and purpose of the organization of work of personnel in a restaurant enterprise; modern approaches to the organization of work of the personnel for servicing consumers; analysis of the system of work of the personnel for consumer service at the fast food restaurant McDonald's; ways to improve the organization of work the staff in the McDonald's restaurant; developed a program of quality customer service; аn effective mechanism for investing in technological change is proposed. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | персонал | ru_RU |
dc.subject | обслуговування | ru_RU |
dc.subject | ресторан швидкого харчування | ru_RU |
dc.subject | personnel | ru_RU |
dc.subject | service | ru_RU |
dc.subject | fast food restaurant | ru_RU |
dc.title | Організація роботи персоналу ресторану з обслуговування споживачів | ru_RU |
dc.title.alternative | Organization of work of the personnel of the restaurant for consumer service | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стенгач Н.М. Організація роботи персоналу ресторану з обслуговування споживачів.pdf | 204,47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.