Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8898
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКостюк, О.Б.-
dc.date.accessioned2019-03-27T19:49:13Z-
dc.date.available2019-03-27T19:49:13Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8898-
dc.description.abstractУ роботі розглянуто особливості функціонування готельних підприємств, фактори формування сегменту бізнес-готелів, специфіку надання послуг у готелях ділового призначення. В аналітичній частині досліджено специфіку функціонування готелю «Брістоль» Зроблено оцінку конкурентної позиції готелю «Брістоль», запропоновано основні заходи, спрямовані на удосконалення організації обслуговування у готелях ділового призначення.ru_RU
dc.description.abstractThe thesis considers the features of the functioning of hotel enterprises, factors of forming the segment of business hotels, the specifics of providing services in hotels of business purpose. The analytical part explores the specifics of hotel "Bristol" The estimation of the competitive position of the hotel Bristol was made, the main measures aimed on improving of service organization in business hotels were used.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectготеліru_RU
dc.subjectготельне господарствоru_RU
dc.subjectготельне підприємствоru_RU
dc.subjectбізнес-готельru_RU
dc.subjectготель ділового призначенняru_RU
dc.subjecthotelsru_RU
dc.subjecthotel industryru_RU
dc.subjecthotel businessru_RU
dc.subjectbusiness hotelru_RU
dc.titleУдосконалення організації обслуговування у готелях ділового призначенняru_RU
dc.title.alternativeImprovement of service organization in business hotelsru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дипломна робота.pdf532,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.