Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8901
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛавриченко, А.В.-
dc.date.accessioned2019-03-27T20:07:45Z-
dc.date.available2019-03-27T20:07:45Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8901-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти обслуговування у хостелах.. Виявлено сучасні тенденції розвитку хостелів в Україні та світі. Проаналізовано місце хостелів в структурі засобів розміщення України за 2014-2016 роки. Розглянуто організаційно-економічну діяльність одеського хостелу «Старий дворик» , оцінено його конкуренту пропозицію. Надані рекомендації щодо поліпшення обслуговування туристів в хостелі «Старий дворик». Наведено економічне обґрунтування пропонованих заходів.ru_RU
dc.description.abstractThe theoretical aspects of service in hostels are considered in the work. The modern tendencies of development of hostels in Ukraine and the world are revealed. The place of hostels in the structure of Ukraine's accommodation facilities for 2014-2016 is analyzed. The organizational and economic activity of the Odesa hostel "Old courtyard" is considered. The proposal of its competitor is appreciated. Recommendations for improving the service of tourists at Hostel "Old courtyard" are provided. The economic justification of the proposed measures is given.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectхостелru_RU
dc.subjectмолодіжний туризмru_RU
dc.subjectзасоби розміщенняru_RU
dc.subjectготельна послугаru_RU
dc.subjectyouth hostelru_RU
dc.subjectyouth tourismru_RU
dc.subjectaccommodation facilitiesru_RU
dc.subjecthotel serviceru_RU
dc.titleУдосконалення організації обслуговування в хостелахru_RU
dc.title.alternativeImproving the organization of service at hostelsru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дипломна робота.pdf359,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.