Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8906
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПіскунова, Ю.О.-
dc.date.accessioned2019-03-27T20:40:18Z-
dc.date.available2019-03-27T20:40:18Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8906-
dc.description.abstractМетою випускної роботи є розроблення практичних рекомендацій організаційно-економічного характеру, спрямованих на вдосконалення організації праці персоналу в готелі «Annabelle».ru_RU
dc.description.abstractThe aim of the final work is to develop practical recommendations of organizational and economic nature, aimed at improving the organization of staff work in the hotel "Annabelle".-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectготельне господарствоru_RU
dc.subjectорганізації праці персоналуru_RU
dc.subjecthospitality managementru_RU
dc.subjectorganization of the personnelru_RU
dc.titleУдосконалення організації праці персоналу на підприємствах готельного господарстваru_RU
dc.title.alternativeImproving the organization of personnel work at the enterprises of the hotel industryru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дипломна робота.pdf342 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.