Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8931
Назва: | Економічне обґрунтування проекту відкриття кав’ярні «FLOCK» |
Інші назви: | The economic rationale for the project to open a cafe "FLOCK" |
Автори: | Бабалик, Я.О. |
Дата публікації: | 2018 |
Ключові слова: | відкриття кав’ярні бізнес-ідеї ресторанний бізнес створення кав’ярні сфера послуг cafe opening business ideas restaurant business cafe creation services sector |
Короткий огляд (реферат): | Мета випускної роботи – теоретичні, методичні та прикладні аспекти започаткування власної справи в сфері ресторанного господарства. The purpose of the final work - the theoretical, methodological and applied aspects of starting your own business in the restaurant industry. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8931 |
Розташовується у зібраннях: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бабалик Я.О. Економічне обґрунтування проекту відкриття кав’ярні «FLOCK».pdf | 192,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.