Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8931
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБабалик, Я.О.-
dc.date.accessioned2019-04-02T07:41:11Z-
dc.date.available2019-04-02T07:41:11Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8931-
dc.description.abstractМета випускної роботи – теоретичні, методичні та прикладні аспекти започаткування власної справи в сфері ресторанного господарства.ru_RU
dc.description.abstractThe purpose of the final work - the theoretical, methodological and applied aspects of starting your own business in the restaurant industry.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectвідкриття кав’ярніru_RU
dc.subjectбізнес-ідеїru_RU
dc.subjectресторанний бізнесru_RU
dc.subjectстворення кав’ярніru_RU
dc.subjectсфера послугru_RU
dc.subjectcafe openingru_RU
dc.subjectbusiness ideasru_RU
dc.subjectrestaurant businessru_RU
dc.subjectcafe creationru_RU
dc.subjectservices sectorru_RU
dc.titleЕкономічне обґрунтування проекту відкриття кав’ярні «FLOCK»ru_RU
dc.title.alternativeThe economic rationale for the project to open a cafe "FLOCK"ru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.