Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8934
Назва: | Економічне обґрунтування проекту відкриття піцерії «Пан Коцький» |
Інші назви: | Economic justification of the project of opening the pizzeria "Mr. Kotsky" |
Автори: | Закірова, Ж.З. |
Дата публікації: | 2018 |
Ключові слова: | відкриття піцерії бізнес-ідеї ресторанний бізнес фастфуд opening pizzerias business ideas business ideas restaurant business fast food |
Короткий огляд (реферат): | Метою дослідження є визначення основ і сутності ресторанного бізнесу для підтримання ефективності його функціонування на ринку у довгостроковій перспективі, забезпечення розвитку підприємницької діяльності шляхом покращення стійкості, зростання прибутковості діяльності, збільшення обсягів реалізації, використання стратегічних можливостей та укріплення конкурентних переваг. The purpose of the study is to determine the basis and essence of the restaurant business to maintain its efficiency in the market in the long term, ensuring the development of entrepreneurial activities by improving sustainability, increasing profitability, increasing sales, using strategic opportunities and strengthening competitive advantages. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8934 |
Розташовується у зібраннях: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Закірова Ж.З. Економічне обґрунтування проекту відкриття піцерії «Пан Коцький».pdf | 201,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.