Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8934
Title: Економічне обґрунтування проекту відкриття піцерії «Пан Коцький»
Other Titles: Economic justification of the project of opening the pizzeria "Mr. Kotsky"
Authors: Закірова, Ж.З.
Issue Date: 2018
Keywords: відкриття піцерії
бізнес-ідеї
ресторанний бізнес
фастфуд
opening pizzerias
business ideas
business ideas
restaurant business
fast food
Abstract: Метою дослідження є визначення основ і сутності ресторанного бізнесу для підтримання ефективності його функціонування на ринку у довгостроковій перспективі, забезпечення розвитку підприємницької діяльності шляхом покращення стійкості, зростання прибутковості діяльності, збільшення обсягів реалізації, використання стратегічних можливостей та укріплення конкурентних переваг.
The purpose of the study is to determine the basis and essence of the restaurant business to maintain its efficiency in the market in the long term, ensuring the development of entrepreneurial activities by improving sustainability, increasing profitability, increasing sales, using strategic opportunities and strengthening competitive advantages.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8934
Appears in Collections:Центр заочної та вечірньої форм навчання*



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.