Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8934
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗакірова, Ж.З.-
dc.date.accessioned2019-04-02T07:54:42Z-
dc.date.available2019-04-02T07:54:42Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8934-
dc.description.abstractМетою дослідження є визначення основ і сутності ресторанного бізнесу для підтримання ефективності його функціонування на ринку у довгостроковій перспективі, забезпечення розвитку підприємницької діяльності шляхом покращення стійкості, зростання прибутковості діяльності, збільшення обсягів реалізації, використання стратегічних можливостей та укріплення конкурентних переваг.ru_RU
dc.description.abstractThe purpose of the study is to determine the basis and essence of the restaurant business to maintain its efficiency in the market in the long term, ensuring the development of entrepreneurial activities by improving sustainability, increasing profitability, increasing sales, using strategic opportunities and strengthening competitive advantages.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectвідкриття піцеріїru_RU
dc.subjectбізнес-ідеїru_RU
dc.subjectресторанний бізнесru_RU
dc.subjectфастфудru_RU
dc.subjectopening pizzeriasru_RU
dc.subjectbusiness ideasru_RU
dc.subjectbusiness ideasru_RU
dc.subjectrestaurant businessru_RU
dc.subjectfast foodru_RU
dc.titleЕкономічне обґрунтування проекту відкриття піцерії «Пан Коцький»ru_RU
dc.title.alternativeEconomic justification of the project of opening the pizzeria "Mr. Kotsky"ru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.