Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8935
Title: Економічне обґрунтування проекту створення броварні з рестораном
Other Titles: The economic rationale for the project to create a brewery with a restaurant
Authors: Сігідова, А.І.
Issue Date: 2018
Keywords: створення броварні з рестораном
здійснення підприємницької діяльності
ресторанний бізнес
the creation of a brewery with a restaurant
business
restaurant business
Abstract: Метою випускної роботи є дослідження теоретичних положень та здійснення розрахунків щодо обґрунтування доцільності відкриття пивоварні з рестораном.
The purpose of the final work is to study the theoretical positions and make calculations to justify the feasibility of opening a brewery with a restaurant.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8935
Appears in Collections:Центр заочної та вечірньої форм навчання*



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.