Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8935
Назва: Економічне обґрунтування проекту створення броварні з рестораном
Інші назви: The economic rationale for the project to create a brewery with a restaurant
Автори: Сігідова, А.І.
Дата публікації: 2018
Ключові слова: створення броварні з рестораном
здійснення підприємницької діяльності
ресторанний бізнес
the creation of a brewery with a restaurant
business
restaurant business
Короткий огляд (реферат): Метою випускної роботи є дослідження теоретичних положень та здійснення розрахунків щодо обґрунтування доцільності відкриття пивоварні з рестораном.
The purpose of the final work is to study the theoretical positions and make calculations to justify the feasibility of opening a brewery with a restaurant.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8935
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.