Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8935
Назва: | Економічне обґрунтування проекту створення броварні з рестораном |
Інші назви: | The economic rationale for the project to create a brewery with a restaurant |
Автори: | Сігідова, А.І. |
Дата публікації: | 2018 |
Ключові слова: | створення броварні з рестораном здійснення підприємницької діяльності ресторанний бізнес the creation of a brewery with a restaurant business restaurant business |
Короткий огляд (реферат): | Метою випускної роботи є дослідження теоретичних положень та здійснення розрахунків щодо обґрунтування доцільності відкриття пивоварні з рестораном. The purpose of the final work is to study the theoretical positions and make calculations to justify the feasibility of opening a brewery with a restaurant. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8935 |
Розташовується у зібраннях: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сігідова А.І. Економічне обґрунтування проекту створення броварні з рестораном.pdf | 168,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.