Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8935
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСігідова, А.І.-
dc.date.accessioned2019-04-02T07:57:42Z-
dc.date.available2019-04-02T07:57:42Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8935-
dc.description.abstractМетою випускної роботи є дослідження теоретичних положень та здійснення розрахунків щодо обґрунтування доцільності відкриття пивоварні з рестораном.ru_RU
dc.description.abstractThe purpose of the final work is to study the theoretical positions and make calculations to justify the feasibility of opening a brewery with a restaurant.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectстворення броварні з рестораномru_RU
dc.subjectздійснення підприємницької діяльностіru_RU
dc.subjectресторанний бізнесru_RU
dc.subjectthe creation of a brewery with a restaurantru_RU
dc.subjectbusinessru_RU
dc.subjectrestaurant businessru_RU
dc.titleЕкономічне обґрунтування проекту створення броварні з рестораномru_RU
dc.title.alternativeThe economic rationale for the project to create a brewery with a restaurantru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.