Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8949
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бунич, І.П. | - |
dc.date | The aim of the work is to study the range of trade, quality of drinking milk and evaluation of consumer preferences. | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-02T21:58:19Z | - |
dc.date.available | 2019-04-02T21:58:19Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8949 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є дослідження торговельного асортименту, якості питного молока та оцінювання споживчих переваг. | ru_RU |
dc.description.abstract | The aim of the work is to study the range of trade, quality of drinking milk and evaluation of consumer preferences. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | торговельні марки | ru_RU |
dc.subject | молочні продукти | ru_RU |
dc.subject | trademarks | ru_RU |
dc.subject | dairy products | ru_RU |
dc.title | Дослідження торговельного асортименту, якості молока та формування переваг споживачів стосовно окремих торговельних марок | ru_RU |
dc.title.alternative | A study of the trading range, the quality of milk and the formation of preferences of consumers in respect of certain trade marks | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дипломна робота.pdf | 220,98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.