Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8951
Назва: Дослідження якості надання послуг у закладах ресторанного господарства
Інші назви: Studies of the quality of services in restaurants
Автори: Коваленко, Б.Ю.
Дата публікації: 2018
Ключові слова: ресторанне господарство
ринок послуг
restaurant facilities
services market
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є вивчення процесу надання послуг ресторанного господарства, оцінювання їхньої якості та пошук шляхів щодо поліпшення діяльності ресторану.
The aim of the work is to study the process of providing restaurant services, assessing their quality and finding ways to improve the performance of the restaurant.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8951
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дипломна робота.pdf199,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.