Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8951
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоваленко, Б.Ю.-
dc.date.accessioned2019-04-02T22:09:21Z-
dc.date.available2019-04-02T22:09:21Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8951-
dc.description.abstractМетою роботи є вивчення процесу надання послуг ресторанного господарства, оцінювання їхньої якості та пошук шляхів щодо поліпшення діяльності ресторану.ru_RU
dc.description.abstractThe aim of the work is to study the process of providing restaurant services, assessing their quality and finding ways to improve the performance of the restaurant.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectресторанне господарствоru_RU
dc.subjectринок послугru_RU
dc.subjectrestaurant facilitiesru_RU
dc.subjectservices marketru_RU
dc.titleДослідження якості надання послуг у закладах ресторанного господарстваru_RU
dc.title.alternativeStudies of the quality of services in restaurantsru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дипломна робота.pdf199,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.