Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8973
Назва: Порівняльне дослідження якості, асортименту та особливостей формування споживацького попиту на каву натуральну
Інші назви: Comparative study of quality, assortment and peculiarities of the formation of consumer demand for natural coffee
Автори: Рєпіна, Д.О.
Дата публікації: 2018
Ключові слова: товарознавство
кава натуральна
вимоги до якості
конкурентоспроможність
commodity science
natural coffee
quality requirements
competitiveness
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядається асортимент кави натуральної на українському ринку. Проаналізовано товарознавчу характеристику кави натуральної та представлені рекомендацій споживачу щодо свідомого вибору кави із врахуванням органолептичних, фізико-хімічних показників якості, споживацьких переваг.
The article considers the assortment of natural coffee in the Ukrainian market. The article analyzes commodity characteristics of natural coffee and presents recommendations to the consumer regarding the conscious choice of coffee taking into account organoleptic, physical and chemical indicators of quality, consumer preferences.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8973
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дипломна робота.pdf250,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.