Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8973
Назва: | Порівняльне дослідження якості, асортименту та особливостей формування споживацького попиту на каву натуральну |
Інші назви: | Comparative study of quality, assortment and peculiarities of the formation of consumer demand for natural coffee |
Автори: | Рєпіна, Д.О. |
Дата публікації: | 2018 |
Ключові слова: | товарознавство кава натуральна вимоги до якості конкурентоспроможність commodity science natural coffee quality requirements competitiveness |
Короткий огляд (реферат): | У роботі розглядається асортимент кави натуральної на українському ринку. Проаналізовано товарознавчу характеристику кави натуральної та представлені рекомендацій споживачу щодо свідомого вибору кави із врахуванням органолептичних, фізико-хімічних показників якості, споживацьких переваг. The article considers the assortment of natural coffee in the Ukrainian market. The article analyzes commodity characteristics of natural coffee and presents recommendations to the consumer regarding the conscious choice of coffee taking into account organoleptic, physical and chemical indicators of quality, consumer preferences. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8973 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дипломна робота.pdf | 250,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.