Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8996
Title: | Шляхи зниження витрат на виробництво продукції на підприємствах м'ясо-молочної галузі України (на прикладі Олександрівського м’ясокомбінату Одеської області) |
Other Titles: | Ways to reduce the cost of production at the enterprises of the meat and dairy industry of Ukraine (on the example of the Aleksandrovsky meat processing plant in the Odessa region) |
Authors: | Шапошникова, Л.І. |
Issue Date: | 2018 |
Keywords: | собівартість собівартість продукції витрати виробництво продукція cost of production cost of production costs production products |
Abstract: | Метою даної роботи є пошук і обґрунтування шляхів зниження собівартості продукції на основі різних прийомів аналізу. The purpose of this work is to find and justify ways of reducing the cost of production based on various methods of analysis. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8996 |
Appears in Collections: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Шапошникова Л.І. Шляхи зниження витрат на виробництво продукції на підприємствах м'ясо-молочної галузі України.pdf | 133,18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.