Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8996
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШапошникова, Л.І.-
dc.date.accessioned2019-04-05T08:54:06Z-
dc.date.available2019-04-05T08:54:06Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8996-
dc.description.abstractМетою даної роботи є пошук і обґрунтування шляхів зниження собівартості продукції на основі різних прийомів аналізу.ru_RU
dc.description.abstractThe purpose of this work is to find and justify ways of reducing the cost of production based on various methods of analysis.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectсобівартістьru_RU
dc.subjectсобівартість продукціїru_RU
dc.subjectвитратиru_RU
dc.subjectвиробництвоru_RU
dc.subjectпродукціяru_RU
dc.subjectcost of productionru_RU
dc.subjectcost of productionru_RU
dc.subjectcostsru_RU
dc.subjectproductionru_RU
dc.subjectproductsru_RU
dc.titleШляхи зниження витрат на виробництво продукції на підприємствах м'ясо-молочної галузі України (на прикладі Олександрівського м’ясокомбінату Одеської області)ru_RU
dc.title.alternativeWays to reduce the cost of production at the enterprises of the meat and dairy industry of Ukraine (on the example of the Aleksandrovsky meat processing plant in the Odessa region)ru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.