Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8996
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шапошникова, Л.І. | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-05T08:54:06Z | - |
dc.date.available | 2019-04-05T08:54:06Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/8996 | - |
dc.description.abstract | Метою даної роботи є пошук і обґрунтування шляхів зниження собівартості продукції на основі різних прийомів аналізу. | ru_RU |
dc.description.abstract | The purpose of this work is to find and justify ways of reducing the cost of production based on various methods of analysis. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | собівартість | ru_RU |
dc.subject | собівартість продукції | ru_RU |
dc.subject | витрати | ru_RU |
dc.subject | виробництво | ru_RU |
dc.subject | продукція | ru_RU |
dc.subject | cost of production | ru_RU |
dc.subject | cost of production | ru_RU |
dc.subject | costs | ru_RU |
dc.subject | production | ru_RU |
dc.subject | products | ru_RU |
dc.title | Шляхи зниження витрат на виробництво продукції на підприємствах м'ясо-молочної галузі України (на прикладі Олександрівського м’ясокомбінату Одеської області) | ru_RU |
dc.title.alternative | Ways to reduce the cost of production at the enterprises of the meat and dairy industry of Ukraine (on the example of the Aleksandrovsky meat processing plant in the Odessa region) | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шапошникова Л.І. Шляхи зниження витрат на виробництво продукції на підприємствах м'ясо-молочної галузі України.pdf | 133,18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.