Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9014
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБартковська, А.М.-
dc.date.accessioned2019-04-08T19:39:44Z-
dc.date.available2019-04-08T19:39:44Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9014-
dc.description.abstractМетою даної дипломної роботи є дослідження теоретичних основ управління якістю та конкурентоспроможністю продукції підприємства та розробка пропозиції щодо підвищення якості та конкурентоспроможності продукції ПрАТ "Одеський коньячний завод "Шустов"".ru_RU
dc.description.abstractThe purpose of this thesis is to study the theoretical foundations of quality management and competitiveness of the company's products and develop proposals to improve the quality and competitiveness of the products of PJSC "Odessa brandy factory "Shustov".-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectуправління якістюru_RU
dc.subjectконкурентоспроможність продукціїru_RU
dc.subjectquality managementru_RU
dc.subjectproduct competitivenessru_RU
dc.titleУправління якістю та конкурентоспроможністю продукції підприємстваru_RU
dc.title.alternativeManagement of quality and competitiveness of production of the enterpriseru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дипломна робота.pdf152,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.