Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9016
Назва: | Підвищення конкурентоспроможності на засадах менеджменту якості |
Інші назви: | Improving competitiveness on the principles of quality management |
Автори: | Хіміч, Д.В. |
Дата публікації: | 2018 |
Ключові слова: | конкурентоспроможність менеджмент якості рейтингова оцінка підвищення ефективності модель competitiveness quality management rating efficiency improvement model |
Короткий огляд (реферат): | Метою даної роботи є підвищення конкурентоспроможності підприємства Кондитерської корпорації «РОШЕН» шляхом удосконалення його системи менеджменту в умовах непередбачуваного зовнішнього середовища. The purpose of this work is to increase the competitiveness of the enterprise Confectionery Corporation "ROSHEN" by improving its management system in an unpredictable environment. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9016 |
Розташовується у зібраннях: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дипломна робота.pdf | 212,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.