Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9155
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТолкачов, І.О.-
dc.date.accessioned2019-04-17T11:49:59Z-
dc.date.available2019-04-17T11:49:59Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9155-
dc.description.abstractУ роботі розглянуто теоретичні аспекти методів та підходів до оцінки кредитного ризику банків. Наведено періодизацію вітчизняної законодавчої бази щодо регулювання методів оцінки кредитного ризику, та проаналізовано зміни у світових тенденціях. Надано характеристику сучасним методам оцінки кредитного ризику, що базуються на новому стандарті МСФЗ 9 «Фінансові інструменти».ru_RU
dc.description.abstractThe theoretical aspects of methods and approaches to assessing credit risk of banks are considered in the paper. The periodization of the domestic legislative base on the regulation of credit risk assessment methods is presented, and changes in world trends are analyzed. The characteristics of modern credit risk assessment methods based on the new standard of IFRS 9 "Financial Instruments" are presented.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectкредитний ризикru_RU
dc.subjectМСФЗ 9 «Фінансові інструменти»ru_RU
dc.subjectмодель очікуваних збитківru_RU
dc.subjectконтрциклічні резервиru_RU
dc.subjectмакропруденційна політикаru_RU
dc.subjectБазельська угодаru_RU
dc.subjectcredit riskru_RU
dc.subjectIFRS 9 "Financial Instruments"ru_RU
dc.subjectmodel of expected lossesru_RU
dc.subjectcountercyclical reservesru_RU
dc.subjectmacroprudential policyru_RU
dc.subjectBasel agreementru_RU
dc.titleТрансформація підходів до оцінки кредитного ризику банківru_RU
dc.title.alternativeTransformation of approaches to credit risk assessment of banksru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет фінансів та банківської справи



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.