Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9227
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШеремета, С.В.-
dc.date.accessioned2019-04-22T07:40:07Z-
dc.date.available2019-04-22T07:40:07Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9227-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти та поняття конкурентоспроможності підприємства. Зроблено аналіз основних факторів, що визначають і впливають на конкурентоспроможність підприємства. Розглянуті методи оцінки конкурентоспроможності підприємства за окремими аспектами його діяльності – виробничим, інноваційним, маркетинговим, фінансовим тощо.ru_RU
dc.description.abstractDiploma thesis deals with theoretical aspects and concepts of enterprise competitiveness. The analysis of the main factors determining and influencing the competitiveness of the enterprise is made. The methods of assessing the competitiveness of an enterprise on certain aspects of its activity - industrial, innovative, marketing, financial, etc. are considered.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectконкурентоспроможністьru_RU
dc.subjectпродукціяru_RU
dc.subjectконкурентиru_RU
dc.subjectпостачальникиru_RU
dc.subjectтовари-замінникиru_RU
dc.subjectспоживачіru_RU
dc.subjectcompetitivenessru_RU
dc.subjectproductsru_RU
dc.subjectcompetitorsru_RU
dc.subjectsuppliersru_RU
dc.subjectsubstitute productsru_RU
dc.subjectconsumersru_RU
dc.titleУправління конкурентоспроможністю підприємства (на прикладі Одеського заводу шампанських вин)ru_RU
dc.title.alternativeManaging the Competitiveness of the Enterprise (for example, the Odessa Champagne Wine Factory)ru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.