Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9238
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЖивобрицька, Н.С.-
dc.date.accessioned2019-04-23T08:11:31Z-
dc.date.available2019-04-23T08:11:31Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9238-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні основи управління ризиками на підприємництві. Запропоновано модель процесу управління ризиками з використання методу ієрархій Сааті. Проаналізовано діяльність підприємства, його конкурентоспроможність та сучасний стан, та специфіка комбікормової галузі. Було удосконалено склад ризик-факторів комбікормового виробництва. Обґрунтовано доцільність запропонованих заходів та програми з управління ризиками.ru_RU
dc.description.abstractDiploma thesis deals with the theoretical foundations of risk management in entrepreneurship. The model of the risk management process using the Saati hierarchy method is proposed. The activity of the enterprise, its competitiveness and the current state and specificity of the feed industry are analyzed. The composition of the risk factors of feed production was improved. The veasibility of proposed measures and risk management program was substantiated.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectуправління ризикамиru_RU
dc.subjectелементи сутності ризикуru_RU
dc.subjectстратегії обробки ризикуru_RU
dc.subjectієрархій Саатіru_RU
dc.subjectстратегічний аналізru_RU
dc.subjectкомбікормова галузьru_RU
dc.subjectrisk managementru_RU
dc.subjectelements of the essence of riskru_RU
dc.subjectrisk management strategiesru_RU
dc.subjectsaati hierarchyru_RU
dc.subjectstrategic analysisru_RU
dc.subjectcompound feed industryru_RU
dc.titleУправління ризиками діяльності підприємстваru_RU
dc.title.alternativeRisk management of the enterpriseru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом*



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.