Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9241
Назва: | Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України |
Інші назви: | Tourist, hotel and restaurant business: world experience and development prospects for Ukraine |
Автори: | Одеський національний економічний університет |
Бібліографічний опис: | Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та вчених; Одеський національний еконмічний університет. – Одеса, 2019. – 881 с. |
Дата публікації: | 2019 |
Ключові слова: | туристичний та готельно-ресторанний бізнес види туризму підприємства готельного та ресторанного господарства маркетинг менеджмент та інновації у сфері туризму tourist and hotel-restaurant business types of tourism hotel and restaurant enterprises marketing management and innovation in the field of tourism конференція |
Короткий огляд (реферат): | У збірник увійшли матеріали кругового столу, проведеного серед науковців, та секцій конференції: «Сучасні тенденції розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу», «Організаційно-економічні аспекти функціонування підприємств сфери туризму та гостинності», «Регіональні проблеми розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу», «Управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом: історія та сучасність», «Використання сучасних інструментів маркетингу в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі», «Рекреаційний та екологічний аспекти розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу», «Впровадження інноваційних технологій у сучасному туристичному та готельно-ресторанному бізнесі». Видання призначене для науковців, практиків, викладачів, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальностями «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа». The collection includes materials of a round table held among scientists, and conference sections: «Modern trends in the development of tourist and hotel-restaurant business», «Organizational and economic aspects of the functioning of tourism and hospitality enterprises», «Regional problems of tourism and hotel-restaurant business development», «Management of the tourist, hotel and restaurant business: history and modern times», «Using modern marketing tools in the tourist and hotel-restaurant business», «Recreational and ecological aspects of development of tourist and hotel-restaurant business», «Implementation of innovative technologies in the modern tourist and hotel-restaurant business». The publication is intended for scientists, practitioners, lecturers, post-graduate students and students of higher educational institutions studying in the specialties «Tourism» and «Hotel-restaurant business». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9241 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу Міжнародні конференції |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Туристичний та готельно-ресторанний бізнес світовий досвід та перспективи розвитку для України.pdf | 5,35 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.