Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9241
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОдеський національний економічний університет-
dc.date.accessioned2019-04-24T06:52:55Z-
dc.date.available2019-04-24T06:52:55Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationТуристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та вчених; Одеський національний еконмічний університет. – Одеса, 2019. – 881 с.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9241-
dc.description.abstractУ збірник увійшли матеріали кругового столу, проведеного серед науковців, та секцій конференції: «Сучасні тенденції розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу», «Організаційно-економічні аспекти функціонування підприємств сфери туризму та гостинності», «Регіональні проблеми розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу», «Управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом: історія та сучасність», «Використання сучасних інструментів маркетингу в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі», «Рекреаційний та екологічний аспекти розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу», «Впровадження інноваційних технологій у сучасному туристичному та готельно-ресторанному бізнесі». Видання призначене для науковців, практиків, викладачів, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальностями «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа».ru_RU
dc.description.abstractThe collection includes materials of a round table held among scientists, and conference sections: «Modern trends in the development of tourist and hotel-restaurant business», «Organizational and economic aspects of the functioning of tourism and hospitality enterprises», «Regional problems of tourism and hotel-restaurant business development», «Management of the tourist, hotel and restaurant business: history and modern times», «Using modern marketing tools in the tourist and hotel-restaurant business», «Recreational and ecological aspects of development of tourist and hotel-restaurant business», «Implementation of innovative technologies in the modern tourist and hotel-restaurant business». The publication is intended for scientists, practitioners, lecturers, post-graduate students and students of higher educational institutions studying in the specialties «Tourism» and «Hotel-restaurant business».-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectтуристичний та готельно-ресторанний бізнесru_RU
dc.subjectвиди туризмуru_RU
dc.subjectпідприємства готельного та ресторанного господарстваru_RU
dc.subjectмаркетингru_RU
dc.subjectменеджмент та інновації у сфері туризмуru_RU
dc.subjecttourist and hotel-restaurant businessru_RU
dc.subjecttypes of tourismru_RU
dc.subjecthotel and restaurant enterprisesru_RU
dc.subjectmarketingru_RU
dc.subjectmanagement and innovation in the field of tourismru_RU
dc.subjectконференція-
dc.titleТуристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для Україниru_RU
dc.title.alternativeTourist, hotel and restaurant business: world experience and development prospects for Ukraineru_RU
dc.typeConferenceru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу
Міжнародні конференції



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.