Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9248
Назва: | Формування конкурентних переваг підприємства на ринку швейної продукції |
Інші назви: | Formation of competitive advantages of the enterprise in the market of sewing products |
Автори: | Пєнова, А.І. |
Дата публікації: | 2018 |
Ключові слова: | конкурентні переваги конкурентоспроможність підприємства ресурсний підхід конкуренція ресурси здібності ключові компетенції competitive advantages competitiveness of the enterprise resource approach competition resources abilities core competencies |
Короткий огляд (реферат): | У роботі розглядаються теоретичні аспекти формування конкурентних переваг підприємства на засадах ресурсного підходу. Проаналізовано сутність конкурентних переваг підприємства, їх різновиди та методи оцінки у рамках ресурсного підходу. Надано загальну оцінку діяльності підприємства та проведено аналіз внутрішнього та зовнішнього середовища. Визначено взаємозв’язки між ресурсами, здібностями, компетенціями та вимогами до продукції підприємства. Diploma thesis deals with theoretical aspects of the formation of competitive advantages of the enterprise on the basis of the resource approach. The essence of competitive advantages of the enterprise, their types and methods of evaluation within the resource approach are analyzed. The general evaluation of the activity of the enterprise is given and an analysis of the internal and external environment is conducted. The relationship between resources, abilities, competencies and requirements to the products of the enterprise is determined. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9248 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Пєнова А.І. Кваліфікаційна робота.pdf | 229,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Пєнова А.І. Реферат.pdf | 534,93 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.