Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9319
Назва: | Дослідження харчової промисловості України |
Інші назви: | Research of the Ukrainian food industry |
Автори: | Тарасова, К.І. Tarasova, K. |
Бібліографічний опис: | Тарасова К. І. Дослідження харчової промисловості України / К. І. Тарасова, В. В. Мотишена // Статистика – інструмент соціально-економічних досліджень: збірник наукових студентських праць. – Одеса: ОНЕУ, 2019. – Випуск 5. - Частина І. - С. 113–119. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Одеський національний економічний університет |
Ключові слова: | харчова промисловість зовнішні та внутрішні фактори впливу виробництво індекс виробництва заробітна плата food industry external and internal factors of influence production production index wages стаття |
Короткий огляд (реферат): | Дану статтю присвячено дослідженню харчової промисловості України. Проведено аналіз основних показників харчової промисловості, таких як, індекси виробництва та споживчих цін. Проаналізовано динаміку виробництва продукції за видами. Розглянуто питання заробітної плати працівників харчової промисловості This article is devoted to the study of the food industry in Ukraine. The analysis of the main indices of the food industry, such as production indices and consumer prices indexes is conducted. The dynamics of production by type is analyzed. The dynamics of wages of food industry workers is considered. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9319 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра статистики та математичних методів в економіці |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дослідження харчової промисловості України.pdf | 771,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.