Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9319
Title: Дослідження харчової промисловості України
Other Titles: Research of the Ukrainian food industry
Authors: Тарасова, К.І.
Tarasova, K.
Citation: Тарасова К. І. Дослідження харчової промисловості України / К. І. Тарасова, В. В. Мотишена // Статистика – інструмент соціально-економічних досліджень: збірник наукових студентських праць. – Одеса: ОНЕУ, 2019. – Випуск 5. - Частина І. - С. 113–119.
Issue Date: 2019
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: харчова промисловість
зовнішні та внутрішні фактори впливу
виробництво
індекс виробництва
заробітна плата
food industry
external and internal factors of influence
production
production index
wages
стаття
Abstract: Дану статтю присвячено дослідженню харчової промисловості України. Проведено аналіз основних показників харчової промисловості, таких як, індекси виробництва та споживчих цін. Проаналізовано динаміку виробництва продукції за видами. Розглянуто питання заробітної плати працівників харчової промисловості
This article is devoted to the study of the food industry in Ukraine. The analysis of the main indices of the food industry, such as production indices and consumer prices indexes is conducted. The dynamics of production by type is analyzed. The dynamics of wages of food industry workers is considered.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9319
Appears in Collections:Кафедра статистики та математичних методів в економіці

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дослідження харчової промисловості України.pdf771,28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.