Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9376
Назва: | Організація маркетингової діяльності на підприємстві ресторанного господарства |
Інші назви: | Organization of marketing activities at the restaurant business enterprise |
Автори: | Соболєва, Н.В. |
Дата публікації: | 2019 |
Ключові слова: | ресторанне господарство маркетингова діяльність restaurant industry marketing activity |
Короткий огляд (реферат): | Для досягнення мети у випускній роботі використовувалися наступні методи: методи узагальнення, індукції та дедукції, аналізу та синтезу - при вивченні понятійного апарату ресторанного господарства, маркетингової діяльності та комплексу маркетингу на підприємствах ресторанного господарства; економіко - статистичні методи – для проведення аналізу основних показників діяльності ресторану «Севілья», а також графічний метод для наочного представлення результатів досліджень. Для обробки й аналізу інформації показників операційної діяльності ресторану використовувалась програма автоматизації ресторанів «Iiko». In order to achieve the goal in the final work, the following methods were used: methods of synthesis, induction and deduction, analysis and synthesis - in the study of the conceptual apparatus of the restaurant industry, marketing activity and marketing complex at the enterprises of restaurant economy; economic and statistical methods - to analyze the main indicators of the Sevilla restaurant, as well as a graphical method for visualizing the results of research. For the processing and analysis of the information of indicators of operational activity of the restaurant was used automation program of restaurants "Iiko". |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9376 |
Розташовується у зібраннях: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дипломна робота.pdf | 207,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.