Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9394
Назва: Шляхи удосконалення організації обслуговування в ресторанах
Інші назви: Ways of improving the organization of service in restaurants
Автори: Лобач, Ю.О.
Дата публікації: 2019
Ключові слова: обслуговування в ресторанах
харчування
ресторанне господарство
service in restaurants
catering
restaurant economy
Короткий огляд (реферат): Метою випускної роботи є розробка та обґрунтування практичних рекомендацій організаційно-економічного характеру, спрямованих на вдосконалення організації обслуговування в ресторані «Руккола».
The purpose of the final work is to develop and substantiate practical recommendations of organizational and economic character aimed at improving the organization of service at the Rukkola restaurant.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9394
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дипломна робота.pdf179,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.