Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9394
Назва: | Шляхи удосконалення організації обслуговування в ресторанах |
Інші назви: | Ways of improving the organization of service in restaurants |
Автори: | Лобач, Ю.О. |
Дата публікації: | 2019 |
Ключові слова: | обслуговування в ресторанах харчування ресторанне господарство service in restaurants catering restaurant economy |
Короткий огляд (реферат): | Метою випускної роботи є розробка та обґрунтування практичних рекомендацій організаційно-економічного характеру, спрямованих на вдосконалення організації обслуговування в ресторані «Руккола». The purpose of the final work is to develop and substantiate practical recommendations of organizational and economic character aimed at improving the organization of service at the Rukkola restaurant. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9394 |
Розташовується у зібраннях: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дипломна робота.pdf | 179,15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.