Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9394
Title: | Шляхи удосконалення організації обслуговування в ресторанах |
Other Titles: | Ways of improving the organization of service in restaurants |
Authors: | Лобач, Ю.О. |
Issue Date: | 2019 |
Keywords: | обслуговування в ресторанах харчування ресторанне господарство service in restaurants catering restaurant economy |
Abstract: | Метою випускної роботи є розробка та обґрунтування практичних рекомендацій організаційно-економічного характеру, спрямованих на вдосконалення організації обслуговування в ресторані «Руккола». The purpose of the final work is to develop and substantiate practical recommendations of organizational and economic character aimed at improving the organization of service at the Rukkola restaurant. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9394 |
Appears in Collections: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Дипломна робота.pdf | 179,15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.