Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9394
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лобач, Ю.О. | - |
dc.date.accessioned | 2019-05-20T21:08:34Z | - |
dc.date.available | 2019-05-20T21:08:34Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9394 | - |
dc.description.abstract | Метою випускної роботи є розробка та обґрунтування практичних рекомендацій організаційно-економічного характеру, спрямованих на вдосконалення організації обслуговування в ресторані «Руккола». | ru_RU |
dc.description.abstract | The purpose of the final work is to develop and substantiate practical recommendations of organizational and economic character aimed at improving the organization of service at the Rukkola restaurant. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | обслуговування в ресторанах | ru_RU |
dc.subject | харчування | ru_RU |
dc.subject | ресторанне господарство | ru_RU |
dc.subject | service in restaurants | ru_RU |
dc.subject | catering | ru_RU |
dc.subject | restaurant economy | ru_RU |
dc.title | Шляхи удосконалення організації обслуговування в ресторанах | ru_RU |
dc.title.alternative | Ways of improving the organization of service in restaurants | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дипломна робота.pdf | 179,15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.