Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9394
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛобач, Ю.О.-
dc.date.accessioned2019-05-20T21:08:34Z-
dc.date.available2019-05-20T21:08:34Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9394-
dc.description.abstractМетою випускної роботи є розробка та обґрунтування практичних рекомендацій організаційно-економічного характеру, спрямованих на вдосконалення організації обслуговування в ресторані «Руккола».ru_RU
dc.description.abstractThe purpose of the final work is to develop and substantiate practical recommendations of organizational and economic character aimed at improving the organization of service at the Rukkola restaurant.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectобслуговування в ресторанахru_RU
dc.subjectхарчуванняru_RU
dc.subjectресторанне господарствоru_RU
dc.subjectservice in restaurantsru_RU
dc.subjectcateringru_RU
dc.subjectrestaurant economyru_RU
dc.titleШляхи удосконалення організації обслуговування в ресторанахru_RU
dc.title.alternativeWays of improving the organization of service in restaurantsru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дипломна робота.pdf179,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.