Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9452
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПодвальна, Н.Е.-
dc.contributor.authorPodvalna, N.-
dc.date.accessioned2019-05-28T13:01:44Z-
dc.date.available2019-05-28T13:01:44Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationПодвальна Н. Е. Дослідження бізнес - процесів готельних підприємств / Н. Е. Подвальна // Теоретико-методичні засади дослідження бізнес-процесів у підприємництві: монографія. – Одеса: ППЦ «Белка». – 2019. – С. 142-153.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9452-
dc.description.abstractВикористання якісно розробленої системи показників бізнес-процесів є запорукою успішного запровадження процесного підходу в діяльність підприємства чи організації. Система показників та методичні підходи дозволять визначити ефективність або неефективність перебігу процесів, вкаже на низьку результативність і сприятиме швидкому вирішенню проблемних питань в саме тій частині бізнес-процесу, де це необхідно.ru_RU
dc.description.abstractThe use of a well-developed system of indicators of business processes is the key to the successful implementation of the process approach to the activities of an enterprise or organization. The system of indicators and methodological approaches will determine the effectiveness or inefficiency of the processes, indicate low performance and will help to quickly resolve problematic issues in the very part of the business process where it is needed.-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherППЦ «Белка»ru_RU
dc.subjectглава з книги-
dc.titleДослідження бізнес - процесів готельних підприємствru_RU
dc.title.alternativeResearch of business processes of hotel enterprisesru_RU
dc.typeBook chapterru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дослідження бізнес - процесів готельних підприємств.pdf341,41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.