Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9453
Назва: | Аналітичний інструментарій дослідження бізнес-процесів м’ясопереробних підприємств |
Інші назви: | Analytical tool for researching business processes of meat processing enterprises |
Автори: | Коляда, А.Л. Koliada, A. |
Бібліографічний опис: | Коляда А. Л. Аналітичний інструментарій дослідження бізнес-процесів м’ясопереробних підприємств / А. Л. Коляда // Теоретико-методичні засади дослідження бізнес-процесів у підприємництві: монографія. – Одеса: ППЦ «Белка». – 2019. – С. 69-90. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | ППЦ «Белка» |
Ключові слова: | аналітичний інструментарій бізнес-процеси м’ясопереробні підприємства зворотна вертикальна інтеграція analytical toolkit business processes meat processing enterprises reverse vertical integration глава з книги |
Короткий огляд (реферат): | В розділі запропонований науково-методичний підхід, ураховує особливості функціонування підприємств на різних фазах життєвого циклу. Практичне впровадження у виробничо-фінансову діяльність підприємств такого підходу дасть змогу виявити резерви підвищення ефективності їх функціонування та знайти оптимальні шляхи їх мобілізації. In the section, the proposed scientific and methodical approach, takes into account the peculiarities of the functioning of enterprises at different phases of the life cycle. Practical introduction into the production and financial activity of enterprises of such an approach will allow to identify reserves for improving the efficiency of their operation and to find the best ways to mobilize them. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9453 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Аналітичний інструментарій дослідження бізнес-процесів м’ясопереробних підприємств.pdf | 418,47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.