Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9503
Назва: Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі Роздільнянського ковбасного цеху)
Інші назви: Ways of increasing the competitiveness of the enterprise (for example the Rozdilnyansky sausage shop)
Автори: Водоп’янова, М.М.
Дата публікації: 2018
Ключові слова: конкуренція
конкурентоспроможність
ковбасні вироби
бренд
ефективність
ризики
competition
competitiveness
sausage wares
brand
efficiency
risks
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні та практичні аспекти конкурентоспроможності підприємства. Проаналізовано організаційну структуру та фінансово-господарську діяльність підприємства та його конкурентний стан на ринку ковбасних виробів, обґрунтовано доцільність створення та просування власного бренду. Запропоновано проект побудови регіональної мережі ковбасних виробництв, які наближені до джерел сировини, визначено інвестиційні та операційні витрати, проведено оцінку економічної ефективність проекту, проаналізовано можливі ризики та запропоновано заходи щодо їхньої мінімізації.
The paper considers theoretical and practical aspects of enterprise competitiveness. The organizational structure and financial and economic activity of the enterprise and its competitive position on the sausage products market are analyzed, the expediency of creation and promotion of its own brand is substantiated. The project proposed to build a regional network of sausage production, which is close to the sources of raw materials, determines the investment and operating costs, evaluates the economic efficiency of the project, analyzes the potential risks and proposes measures to minimize them.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9503
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf403,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат.pdf345,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.