Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9503
Title: Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі Роздільнянського ковбасного цеху)
Other Titles: Ways of increasing the competitiveness of the enterprise (for example the Rozdilnyansky sausage shop)
Authors: Водоп’янова, М.М.
Issue Date: 2018
Keywords: конкуренція
конкурентоспроможність
ковбасні вироби
бренд
ефективність
ризики
competition
competitiveness
sausage wares
brand
efficiency
risks
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні та практичні аспекти конкурентоспроможності підприємства. Проаналізовано організаційну структуру та фінансово-господарську діяльність підприємства та його конкурентний стан на ринку ковбасних виробів, обґрунтовано доцільність створення та просування власного бренду. Запропоновано проект побудови регіональної мережі ковбасних виробництв, які наближені до джерел сировини, визначено інвестиційні та операційні витрати, проведено оцінку економічної ефективність проекту, проаналізовано можливі ризики та запропоновано заходи щодо їхньої мінімізації.
The paper considers theoretical and practical aspects of enterprise competitiveness. The organizational structure and financial and economic activity of the enterprise and its competitive position on the sausage products market are analyzed, the expediency of creation and promotion of its own brand is substantiated. The project proposed to build a regional network of sausage production, which is close to the sources of raw materials, determines the investment and operating costs, evaluates the economic efficiency of the project, analyzes the potential risks and proposes measures to minimize them.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9503
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кваліфікаційна робота.pdf403,78 kBAdobe PDFView/Open
Реферат.pdf345,67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.