Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9503
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВодоп’янова, М.М.-
dc.date.accessioned2019-06-11T21:35:28Z-
dc.date.available2019-06-11T21:35:28Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9503-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні та практичні аспекти конкурентоспроможності підприємства. Проаналізовано організаційну структуру та фінансово-господарську діяльність підприємства та його конкурентний стан на ринку ковбасних виробів, обґрунтовано доцільність створення та просування власного бренду. Запропоновано проект побудови регіональної мережі ковбасних виробництв, які наближені до джерел сировини, визначено інвестиційні та операційні витрати, проведено оцінку економічної ефективність проекту, проаналізовано можливі ризики та запропоновано заходи щодо їхньої мінімізації.ru_RU
dc.description.abstractThe paper considers theoretical and practical aspects of enterprise competitiveness. The organizational structure and financial and economic activity of the enterprise and its competitive position on the sausage products market are analyzed, the expediency of creation and promotion of its own brand is substantiated. The project proposed to build a regional network of sausage production, which is close to the sources of raw materials, determines the investment and operating costs, evaluates the economic efficiency of the project, analyzes the potential risks and proposes measures to minimize them.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectконкуренціяru_RU
dc.subjectконкурентоспроможністьru_RU
dc.subjectковбасні виробиru_RU
dc.subjectбрендru_RU
dc.subjectефективністьru_RU
dc.subjectризикиru_RU
dc.subjectcompetitionru_RU
dc.subjectcompetitivenessru_RU
dc.subjectsausage waresru_RU
dc.subjectbrandru_RU
dc.subjectefficiencyru_RU
dc.subjectrisksru_RU
dc.titleШляхи підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі Роздільнянського ковбасного цеху)ru_RU
dc.title.alternativeWays of increasing the competitiveness of the enterprise (for example the Rozdilnyansky sausage shop)ru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf403,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат.pdf345,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.