Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9503
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Водоп’янова, М.М. | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-11T21:35:28Z | - |
dc.date.available | 2019-06-11T21:35:28Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9503 | - |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні та практичні аспекти конкурентоспроможності підприємства. Проаналізовано організаційну структуру та фінансово-господарську діяльність підприємства та його конкурентний стан на ринку ковбасних виробів, обґрунтовано доцільність створення та просування власного бренду. Запропоновано проект побудови регіональної мережі ковбасних виробництв, які наближені до джерел сировини, визначено інвестиційні та операційні витрати, проведено оцінку економічної ефективність проекту, проаналізовано можливі ризики та запропоновано заходи щодо їхньої мінімізації. | ru_RU |
dc.description.abstract | The paper considers theoretical and practical aspects of enterprise competitiveness. The organizational structure and financial and economic activity of the enterprise and its competitive position on the sausage products market are analyzed, the expediency of creation and promotion of its own brand is substantiated. The project proposed to build a regional network of sausage production, which is close to the sources of raw materials, determines the investment and operating costs, evaluates the economic efficiency of the project, analyzes the potential risks and proposes measures to minimize them. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | конкуренція | ru_RU |
dc.subject | конкурентоспроможність | ru_RU |
dc.subject | ковбасні вироби | ru_RU |
dc.subject | бренд | ru_RU |
dc.subject | ефективність | ru_RU |
dc.subject | ризики | ru_RU |
dc.subject | competition | ru_RU |
dc.subject | competitiveness | ru_RU |
dc.subject | sausage wares | ru_RU |
dc.subject | brand | ru_RU |
dc.subject | efficiency | ru_RU |
dc.subject | risks | ru_RU |
dc.title | Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі Роздільнянського ковбасного цеху) | ru_RU |
dc.title.alternative | Ways of increasing the competitiveness of the enterprise (for example the Rozdilnyansky sausage shop) | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кваліфікаційна робота.pdf | 403,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Реферат.pdf | 345,67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.