Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9504
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДрожжин, О.А.-
dc.date.accessioned2019-06-11T21:59:54Z-
dc.date.available2019-06-11T21:59:54Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9504-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти управління вартістю підприємства, фактори, що впливають на вартість, а також теоретичні засади прийняття управлінських рішень на основі вартості. Проведено аналіз діяльності підприємства «Clubhouse hotel», що функціонує у сфері готельно-ресторанного бізнесу. Визначені цільові орієнтири підприємств готельно-ресторанного бізнесу в контексті управління вартістю Проведено оцінку економічної ефективності проекту відкриття Велнесс-СПА та винного бару. Проаналізовані можливі сценарії впливу проектів на платоспроможність та майбутню вартість підприємства.ru_RU
dc.description.abstractThesis consists of three chapters. The object of study is hotel and restaurant business’ enterprise value management. Diploma thesis deals with theoretical aspects of the enterprise value management, the factors influencing the value, as well as the theoretical basis of the cost-based management decision-making are reviewed in the research paper. The analysis of the «Clubhouse hotel» activity operating in the sphere of hotel & restaurant business was carried out. The enterprise target milestones of hotel & restaurant business in the context of cost management are determined. The evaluation of cost-effectiveness of the Wellness Spa and Wine Bar Project opening was conducted. Possible scenarios of the project impact on solvency and future value of the enterprise are analyzed.-
dc.language.isoukru_RU
dc.subjectвартість підприємстваru_RU
dc.subjectуправлінняru_RU
dc.subjectінвестуванняru_RU
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесru_RU
dc.subjectефективністьru_RU
dc.subjectcost of the enterpriseru_RU
dc.subjectmanagementru_RU
dc.subjectinvestmentru_RU
dc.subjecthotel and restaurant businessru_RU
dc.subjectefficiencyru_RU
dc.titleУправління вартістю підприємства (на прикладі «Clubhouse hotel)ru_RU
dc.title.alternativeEnterprise value management(on the example of «Clubhouse hotel»)ru_RU
dc.typeDiplomasru_RU
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота.pdf305,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реферат.pdf193,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.