Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9504
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дрожжин, О.А. | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-11T21:59:54Z | - |
dc.date.available | 2019-06-11T21:59:54Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9504 | - |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління вартістю підприємства, фактори, що впливають на вартість, а також теоретичні засади прийняття управлінських рішень на основі вартості. Проведено аналіз діяльності підприємства «Clubhouse hotel», що функціонує у сфері готельно-ресторанного бізнесу. Визначені цільові орієнтири підприємств готельно-ресторанного бізнесу в контексті управління вартістю Проведено оцінку економічної ефективності проекту відкриття Велнесс-СПА та винного бару. Проаналізовані можливі сценарії впливу проектів на платоспроможність та майбутню вартість підприємства. | ru_RU |
dc.description.abstract | Thesis consists of three chapters. The object of study is hotel and restaurant business’ enterprise value management. Diploma thesis deals with theoretical aspects of the enterprise value management, the factors influencing the value, as well as the theoretical basis of the cost-based management decision-making are reviewed in the research paper. The analysis of the «Clubhouse hotel» activity operating in the sphere of hotel & restaurant business was carried out. The enterprise target milestones of hotel & restaurant business in the context of cost management are determined. The evaluation of cost-effectiveness of the Wellness Spa and Wine Bar Project opening was conducted. Possible scenarios of the project impact on solvency and future value of the enterprise are analyzed. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | вартість підприємства | ru_RU |
dc.subject | управління | ru_RU |
dc.subject | інвестування | ru_RU |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | ru_RU |
dc.subject | ефективність | ru_RU |
dc.subject | cost of the enterprise | ru_RU |
dc.subject | management | ru_RU |
dc.subject | investment | ru_RU |
dc.subject | hotel and restaurant business | ru_RU |
dc.subject | efficiency | ru_RU |
dc.title | Управління вартістю підприємства (на прикладі «Clubhouse hotel) | ru_RU |
dc.title.alternative | Enterprise value management(on the example of «Clubhouse hotel») | ru_RU |
dc.type | Diplomas | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кваліфікаційна робота.pdf | 305,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Реферат.pdf | 193,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.