Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9523
Назва: Підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства
Інші назви: Increase of competitiveness of enterprise production
Автори: Христорізенко, С.В.
Дата публікації: 2018
Ключові слова: конкурентоспроможність продукції
шляхи зниження підвищення конкурентоспроможності продукції
competitiveness of production
ways to reduce the competitiveness of production
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядається теоретичне обґрунтування економічної сутності конкурентоспроможності продукції, виділено методи, за якими розраховується конкурентоспроможності продукції. Наведено методологічні основи дослідження підвищення конкурентоспроможності продукції.
The paper considers the theoretical substantiation of the economic essence of the competitiveness of production, the methods by which the competitiveness of production is calculated were identified. The methodological bases of research of increase of competitiveness of production are given.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9523
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом*



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.